Logo

Fransk servering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gæsterne får præsenteret fadet fra venstre, og tager selv fra som de behager.
Egentlig på samme måde, som hvis fadet bliver sendt rundt uden der er en tjener.

Så vil den der lige har fået mad på sin tallerken holde fadet for den næste gæst til højre. Naturligvis vil man gå glip af de justeringer tjeneren hele tiden foretager, så fadet kan fremstå delikat og let tilgængeligt.

Denne serveringsform benyttes især ved finere selskaber.

Den franske servering tager længere tid end engelsk servering, hvor tjeneren holder fadet og serverer på gæstens tallerken.

Se også:
Amerikansk servering
Engelsk servering
ukrainsk servering

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (12 stemmer)
Siden er blevet set 4.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her