Logo

Æg.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tøj, der skal kogevaskes:
Lad æggeresterne tørre ind og børst disse af. Der skylles efter med koldt vand, før tøjet vaskes. Gamle pletter opblødes med glycerin, hvorefter tøjet vaskes med et enzymholdigt vaskemiddel. Hvidt tøi vaskes med et enzymholdigt vaskemiddel med blegemiddel.
Tøj, der skal kulørtvaskes:
Lad æggeresterne tørre ind og børst disse af. Efterfølgende gnides pletten med sprit, og tøjet vaskes. Æggeblommepletter opblødes i sæbevand og vaskes i varmt vand. Brug enzymholdigt vaskemiådel. Til hvidt tøj bruges enzymholdigt vaskemiddel med blegemiddel.
Tøj, der skal vaskes i uldprogram:
Lad æggeresterne tørre ind og børst disse af. Gamle pletter opblødes med glycerin, hvorefter tøjet vaskes.
Tøj, der skal vaskes i silkeprogram:
Lad æggeresterne tørre ind og børst disse af. Pletten gnides med et stykke stof, der er duppet i 8% ufortyndet salmiakspiritus. Der tørres efter med en fugtig klud.
--
Dup med glycerin og lad tørre ind. Gnid med blød håndsæbe opblandet i denatureret sprit. Skyl efter med varmt vand.
--

Gulvtæpper:
Tør så meget som muligt op. Gnid med en klud, vredet op i en blanding af lunkent vand tilsat opvaskemiddel og salmiakspiritus. Brug ½ dl 8% salmiakspiritus og ½ tsk opvaskemiddel til 2½ liter vand. Gnid med rent vand og gnid efter med tørre klude.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her