Logo

Pladskrav

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Uanset om du lejer et lokale eller et telt, skal der være plads til gæsterne. Hver gæst bør have mindst 60 cm plads ved bordet. Man kan klare sig med lidt mindre - ned til 50 cm - men gæsterne vil sidde noget ubekvemt, og der vil ikke være plads til en stor opdækning. Det kan desuden give problemer, hvis maden skal serveres.

Bordet må ikke være for smalt, hvis der skal være plads til pynt, fade o.l. Hvis man sidder med ryggen mod en væg, bør der være 75 cm fra bordkant til væg, dog 1 meter, hvis der skal serveres.
Hvis bordene står i rækker eller i hestesko, bør der være mindst 150 cm fra bordkant til bordkant. Gangbredden - der er afstanden fra stoleryg til stoleryg - bør være mindst 50 cm. Det gælder både ved aflange borde og ved runde borde.

Husk at beregne plads til musik, gavebord, buffet, frasætningsborde, og hvad der i øvrigt skal være i lokalet. Vær opmærksom på at flugtveje og branddøre IKKE må spærres.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (33 stemmer)
Siden er blevet set 22.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her