Logo

Cappucino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Espresso med varm mælk og meget mælkeskum. Et drys kakaopulver og en lille kiks/chokolade til er ok, men ikke nødvendigt.
Capuccino Viennese er cappucino med flødeskum i stedet for mælkeskum.
Hvis nogen spørger: "Cappuccino om eftermiddagen? Italienere drikker det kun om morgenen".
Anbefalet svar: "Du kan bare lade være med at stå så tidligt op."
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Festbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her